Nevreme napravilo haos na sve strane! Izbio čak i požar kod trafostanice u Novom Sadu

22.05.2024

07:15

0

Autor: J. S. J.

"Izbio je požar i zbog toga je ogranak Elektrodistribucije Novi Sad preventivno isključio navedenu trafostanicu, stoji u saopštenju Elektrodistribucije

Nevreme napravilo haos na sve strane! Izbio čak i požar kod trafostanice u Novom Sadu
Ilustracija - Copyright Profimedia 24sedam/Goran Sivački

Pojedine delove Srbije juče je pogodilo jako nevreme, a čak je i jedna žena stradala.

I u Novom Sadu je bilo nevreme, pa je zbog toga i, kako je Elektrodistribucija Srbije saopštila, atmosferskog pražnjenja, izbio požar na baraci pored objekta trafostanice "Liman 1".

"Izbio je požar i zbog toga je ogranak Elektrodistribucije Novi Sad preventivno isključio navedenu trafostanicu", stoji u saopštenju Elektrodistribucije i dodaje se:

"Korisnici koji su ostali bez električne energije sukcesivno su napojeni iz alternativnih pravaca. Posle brze intevencije vatrogasaca požar je ugašen, navodi se u saopštenju Elektrodistribucije Srbije. Veliki požar koji je sinoć izbio u dvorištu zgrade EPS-a u Novom Sadu je ugašen."

Nevreme praćeno gradom i jakim vetrom zahvatilo je juče veći deo Srbije. U Požegi je nakon obilne kiše padao i grad veličine oraha. Nakon Zlatiborskog, nepogode su zahvatile i Kolubarski okrug. U jakome nevremenu u Somboru je stradala žena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike