Novosađanka na parkingu uhvatila lopova na delu: Ušao joj u automobil, zbog njene reakcije bruje društvene mreže! (VIDEO)

22.03.2024

18:08

0

Dok snima, ona mu sve vreme postavlja pitanja kako je ušao unutra i šta radi u njenom automobilu

Novosađanka na parkingu uhvatila lopova na delu: Ušao joj u automobil, zbog njene reakcije bruje društvene mreže! (VIDEO)
Copyright Foto: Printscreen 192.rs

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi mlađi muškarac koji sedi u automobilu u strogom centru Novog Sada. Sve bi to bilo normalno, da pomenuto vozilo nije njegovo, već od osobe koja sve vreme snima.

Naime, snimak je zabeležila jedna Novosađanka, a sudeći po onome što ona u videu govori, deluje kao da joj je mladić obio automobil, te je sada uhvaćen na delu.

Dok snima, ona mu sve vreme postavlja pitanja kako je ušao unutra i šta radi u njenom automobilu, te mu govori da iz njega smesta izađe.

- Ovo je moj auto. Izađi. Izađi mi iz kola. Šta radiš u mojim kolima? Ovo je moj auto. Skloni se momentalno. Kako si uspeo da uđeš u moja kola? Šta preturaš po mojim kolima i šta radiš u mojim kolima? - postavljala mu je pitanja šokirana devojka, na šta je on zbunjeno izgovorio samo "ovo je moje, tu su moje stvari", dok je stajao i gledao u nju, gestikulirajući rukama kao da mu je nejasno što ga je to pitala.

Ona je na to uzvratila: "Ne, to je moj auto. Skloni se momentalno", na šta je rekao: "Samo da izvadim torbu svoju".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Ovo su moje stvari, evo vidi - pokazivao joj je mladić njegov ranac dok je vadio svoje stvari iz automobila, a na pitanje kako je ušao unutra, rekao je "ne znam".

- Znaš, zato što si sedeo i preturao si po mojim stvarima. Ja ovo sad sve snimam, kako se zoveš? - upitala ga je. U tom trenutku on je stavio kapuljaču na glavu i krenuo u nepoznatom pravcu.

Na Instagram profilu "192_rs" objavljen je ovaj snimak uz opis:

- Devojka u Novom Sadu zatekla lopova u svom automobilu na Trgu Galerija usred bela dana u strogom centru grada. On se udaljio u nepoznatom pravcu, a prema nezvaničnim informacijama, slučaj je odmah prijavljen policiji. Svi koji imaju bilo kakve informacije o lopovu, mogu da prijave policiji na broj 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike