Čačani, pripremite se: Počinju radovi na rekonstrukciji ulice u samom centru grada

28.02.2024

14:01

0

Potpuna izmena režima saobraćaja

Čačani, pripremite se: Počinju radovi na rekonstrukciji ulice u samom centru grada
Copyright RINA

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice župana Stracimira koja se nalazi u samom centru Čačka doći će do izmene režima saobraćaja u okolini te ulice počevši od 2. marta 2024. godine.

- Ulica župana Stracimira biće zatvorena za saobraćaj za sva vozila, bicikliste i motorcikliste. Kretanja pešaka kroz ovu ulicu biće regulisano gradilišnom ogradom i privremenom saobraćajnom signalizacijom. Kretanje vozila u okruženju biće regulisano privremenom saobraćajnom signalizacijom - potvrđeno je u JP Gradac za RINU.

Saobraćaj će se odvijati ulicom Bogićevićevom u jednom smeru od Ulice hajduk Veljkove ka Rajićevoj, suprotno od trenutnog smera i dalje Rajićevom ka Lominoj ulici. U Kuželjevoj ulici biće dozvoljeno parkiranje vozila pod naplatom na postojećim parking mestima i na novooznačenim parking mestima na kolovozu, podužno sa leve strane u odnosu na pravac kretanja.

Kretanje vozila javnog gradskog prevoza odvijaće se ulicama Železničkom, zatim Bulevarom vojvode Putnika do Ljubićske, Ljubićskom do Ulice Bate Janković, Ulicom Bate Janković do Ulice cara Dušana i dalje bez izmena Ulicom gospodar Jovanovom. Istom trasom kretaće se vozila javnog gradskog prevoza i u suprotnom smeru”, navodi se u saopštenju javnog preuzdeća.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike