Satima će biti bez struje: Izvode se radovi na elektro-mreži na teritoriji Ivanjice

07.02.2024

10:14

0

U ovom preduzeću naglašavaju da se kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom

Satima će biti bez struje: Izvode se radovi na elektro-mreži na teritoriji Ivanjice
Copyright RINA

 Na teritoriji opštini Ivanjica danas i sutra izvodiće se radovi na redovnom održavanju dalekovoda koji podrazumevaju seču rastinja, a sve sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu.

- Danas u periodu od 08:00 do 17:00 časova bez električne energije biće korisnici na lokaciji Čitluk. Takođe, zbog održavanja mreže niskog napona u četvrtak u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biće korisnici u Benovići i Bogosavljevići u Lukama, potvrdjeno je za RINU u EDS.

U ovom preduzeću naglašavaju da se kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca.

- Neke aktivnosti ipak nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom, navode u EDS.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike