"Spržiće te, da l' si realan?" Stanara iz Beograda udarila struja dok se tuširao, ono što je električar "prespojio" je užas: Utrnule mi noge

25.01.2024

11:30

0

Autor: M. Vu.

Ovaj muškarac iz Srbije podelio je svoju priču nakon što je doživeo strujni udar tokom tuširanja zbog problema sa instalacijama u stanu

"Spržiće te, da l' si realan?" Stanara iz Beograda udarila struja dok se tuširao, ono što je električar "prespojio" je užas: Utrnule mi noge
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Jedan podstanar u Beogradu izazvao je uznemirenje na društvenim mrežama kada je podelio svoje šokantno iskustvo života u stanu koji predstavlja ozbiljan rizik po njegovu bezbednost.

Ne želeći da otkrije svoj identitet, ovaj muškarac iz Srbije podelio je svoju priču nakon što je doživeo strujni udar tokom tuširanja zbog problema sa instalacijama u stanu. On je odmah obavestio vlasnika stana o incidentu, koji je zatim poslao "električara" da reši situaciju.

Međutim, podstanar tvrdi da problem nije adekvatno rešen, ističući da su instalacije i dalje u lošem stanju. Električar je, prema njegovim rečima, samo privremeno zavezao slavinu žicama, tvrdeći da je to dovoljno. Uprkos prividnom rešenju, muškarac ima simptome poput bockanja s leve strane, utrnule noge i ruke.

Situacija je izazvala lavinu komentara, a mnogi se nadaju da će vlasnik stana i nadležne vlasti preduzeti adekvatne korake kako bi osigurali ispravno održavanje i sigurnost stanara.

- Nemam druge osim da se selim, ali bilo bi dobro znati šta bi se moglo uraditi da dobijemo siguran popravak struje. Vlasnik je rekao da ako nazovem električara drugog i ne nađe problem, da sam ja dužan za račun", napisao je on, te priložio i fotografije kupatila.

Printscreen/Reditt
 

Svestan da će se iz stana što pre iseliti, pitao je ljude na ovoj društvenoj mreži kako potencijalno spasiti sledeće stanare.

"Ti bas voliš život na ivici? Ili hoćeš da se indirektno samo ubiješ? Pa beži odatle čoveče", "Na stranu sto žice od struje nemaju šta da traže odmah pored slavine… Nađi ti odmah drugi stan, a pre izlaska zovi druže policiju i hitnu, prijavi to.. Mogao si da pogineš. Kakva crna priča ko će da plaća električare, odmah ga napakuj za hapšenje! Takav stanodavac će stan izdatu nekom drugom bez problema", "Ovo kao Đerdap bog te mazo... Bež' odatle", "Ne ulazi u tuš kabinu gde im struje jer možeš da pogineš. Ni gazda ni kirija ni je*eni bojler nisu vredni tvog života" , "Ti si rođeni luđi od stanodavca. Ili baš voliš ekstremne sportove. Spržiće te, da l' si realan?", bili su samo neki od komentara ispod njegove objave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike