Njima je ova donacija bila najpotrebnija: U vrtiće, škole i ambulante u Užicu stiglo 20 laptop računara

04.02.2024

10:59

0

Laptop računare dobila su izdvojena odeljenja osnovnih škola u Turici, Kačeru, Gostinici, Volujcu, Krvavcima, Ljubanjama i matične škole u Karanu, Kremnima i Ravnima

Njima je ova donacija bila najpotrebnija: U vrtiće, škole i ambulante u Užicu stiglo 20 laptop računara
Copyright RINA

Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević uručila je danas predstavnicima osnovnih škola, vrtića, udruženja i seoskih zdravstvenih ambulanti 20 laptop računara. Uz podsećanje da je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave krajem prošle godine doniralo gradu 20 laptop računara, gradonačelnica je istakla da je Gradsko veće donelo odluku da se ta oprema ustupi ustanovama kojima je najpotrebnija.

RINA
 

 

“Naravno računajte na našu podršku i u narednom periodu, jer ono što želimo je ravnomeran razvoj svih mesnih zajednica na teritoriji našeg grada. Seoske mesne zajednice i ljudi koji žive u njima jednako su nam važni. I to pokazujemo i ovim činom ali i svim ostalim projektima i poslovima koje smo realizovali u okviru putne infrastrukture, objekata vrtića i škola i svih drugih neophodnih sadržaja. Naravno u saradnji sa vama i sa građanima nastavljamo istim tempom”, naglasila je gradonačelnica.

Laptop računare dobila su izdvojena odeljenja osnovnih škola u Turici, Kačeru, Gostinici, Volujcu, Krvavcima, Ljubanjama i matične škole u Karanu, Kremnima i Ravnima, kao i vrtići u Karanu i Kremnima. Prema iskazanim potrebama računarska oprema dodeljena je i mesnim zajednicama Drežnik i Volujac, zatim zdravstvenim ambulantama u Ribaševini, Drežniku i Mokroj Gori. Laptop računare preuzeli su i predstavnici užičkih udruženja “Roditelj”, “Jefimija”, “Ženski centar Užice” i “Klub 3”.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike