Uznemirujući prizor na trasi za Donje Stopanje! Miloš pronašao više od 20 otrovanih pasa: Video sam i beli kombi (FOTO)

02.02.2024

19:55

0

Miloš je podelio svoje iskustvo putem svog Fejsbuk naloga, izražavajući šok zbog uznemirujućeg događaja

Uznemirujući prizor na trasi za Donje Stopanje! Miloš pronašao više od 20 otrovanih pasa: Video sam i beli kombi (FOTO)
Copyright Preentskrin/Facebook

Građanin Leskovca, Miloš Lj., postao je svedok jezivog prizora tokom svog redovnog trčanja kada je naletio na tela više od dvadeset otrovanih pasa nedaleko od mosta za Donje Stopanje.

Miloš je podelio svoje iskustvo putem svog Fejsbuk naloga, izražavajući šok zbog uznemirujućeg događaja. On je naveo da je primetio i beli kombi u blizini, ali nažalost, nije uspeo da zabeleži model i registracione tablice vozila. Takođe, istakao je da je prethodnih dana primetio iste pse kako slobodno trče duž njegove trase za trčanje.

"Na putu od restorana Gros do mosta za Donje Stopanje. Nisam ih stigao sve da slikam jer onda ne bih ni trčao. Preko 20 komada, sigurno. Do juče sam ih viđao kako trčkaraju pored mene, pojedini su me čak i lajali, ali svakako su mi trčanje činili lepšim. Kada sam na pola puta stao, video sam beli kombi, ne znam koji model, niti tablice odakle je čovek izašao i jedno smestio u svoj kombi. Nisam imao snage da se brzo vratim i upamtim tablice kombija. Svakako, počinilac ovog dela bi morao da odgovara!!!" - napisao je Miloš iznad fotografija koje je podelio.

Fotografije su izazvale opšte negodovanje i gađenje korisnika društvenih mreža, koji su se složili da "nema više ljudskosti", ako se ovako ponašamo sa životinjama koji nam pružaju ljubav.

"Strašno sa kim delimo životnu sredinu", "Pećinski ljudi", "Au, ovo treba da se prijavi!", "Nema više ljudskosti...", "Užasno! Neka im se sve vrati, neka plate!", "Nemam reči, strašno", samo su neki od komentara.

U komentarima se našao i predsednik Udruženja za zaštitu životne sredine "Zdrava Planeta" Leskovac, koji je sa svedokom svirepog zločina podelio da želi da preuzme slučaj, kako bi se počinioci kaznili na adekvatan način.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike