Obustavlja se saobraćaj kod Užica: Vojska Srbije uništava neeksplodirana ubojna sredstva

20.11.2023

10:53

0

Nadležni još jednom apeluju i upozoravaju građane da neeksplodirana ubojna sredstva u slučaju pronalaska ne treba dirati niti pomerati

Obustavlja se saobraćaj kod Užica: Vojska Srbije uništava neeksplodirana ubojna sredstva
Bomba - Copyright RINA

U vojnom kompleksu "Kremna", ukoliko to vremenski uslovi dozvole, u ovaj četvrtak biće uništena aviobomba. Zbog toga će od 12 do 14.30 biti obustavljen saobraćaj i ograničeno kretanje na lokalnim putevima, kao i na magistralnom putu Užice – Kremna – Višegrad u krugu od dva kilometra.

- U slučaju vremenskih nepogoda ili drugih faktora koji bi uticali na uništavanje avio-bombe 23. novembra, isto će biti odloženo za 28. novembar. Uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava izvršiće se na matičnoj lokaciji od strane stručne ekipe pirotehničara Vojske Srbije - potvrđeno je za RINU u Odeljenju za vanredne situacije u Užicu.

Nadležni još jednom apeluju i upozoravaju građane da neeksplodirana ubojna sredstva u slučaju pronalaska ne treba dirati niti pomerati, već odmah obavestiti najbliži Operativni centar na broj telefona 1985 ili Policijsku stanicu na broj 192, a oni će preduzeti dalje neophodne mere.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike