Premijerka nikada neće zaboraviti posetu Kablaru: Za Anu Brnabić pečeno prase, trubači, ali i poziv na svadbu

05.10.2023

11:49

0

Samohrana majka pozvala premijerku na najradosniji dan u životu

Premijerka nikada neće zaboraviti posetu Kablaru: Za Anu Brnabić pečeno prase, trubači, ali i poziv na svadbu
Copyright RINA

Retko kome su se meštani Kablara obradovali kao juče premijerki Ani Brnabić, koja je u pratnji minstara turizma i saobraćaja kao i predstavnicima gradske vlasti došla da položi kamen temeljac za izgradnju staklenog vidikovca na vrhu planine. Spremili su kako dolikuje i pečeno prase, poslužili je slatkom od divljih kablarskih jagoda, ali i ugostili ispod šatora uz nezaobilazne trubače.

RINA
 

- Kablarci su pokazali izuzetnu snagu i zajedništvo, pokazali su kako se brani i ne da svoje, nekima koji odavde uopšte nisu. Bez njih sve ovo ne bi bilo moguće i stoga im beskrajno hvala. Ovo što radimo radimo za njih, za njihovu decu koja će i sada u svom selu moći da imaju svetlu budunost - rekla je Ana Brnabić dok je sedela sa meštanima.

Osim što su je dočekali domaćinski kako dolikuje u ovom kraju Srbije, predsednici Vlade je uručen i poziv za svadbu koja će biti upriličena pod šatorom, nedaleko od mesta na kome je juče svečano započela izgradnja vidikovca.

- Ja sam samohrana majka. Podigla sam sina u ovim vrletima i hvala Bogu, dočekala sam da ga oženim. Pravimo svadbu pod šatrom u našem selu, 15. oktobra. Biće nam velika čast da budete naš gost jer ste nas sve zadužili - kazala je Mira Vasilijević premijerki Ani Brnabić, pozivajući je da bude njen gost na najradosniji dan u njenom životu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike