Cela Srbija zanemela kada se on rodio: Pavle na rođenju imao 6,5 kilograma, a tek da ga vidite sad!

21.09.2023

07:16

0

Autor: N.P.

Pavle već sada, sa mesec i po dana, nosi odelca koja nose bebe od šest meseci

Cela Srbija zanemela kada se on rodio: Pavle na rođenju imao 6,5 kilograma, a tek da ga vidite sad!
Copyright RINA

Pavle, beba iz Gornjeg Milanovca, po rođenju je imao 6,5 kilograma i zbog njega je cela Srbija zanemela, ali od sreće.

Sada ima mesec i po dana i nastavlja da fascinira. Nosi odelca koju nose bebe od šest meseci, a kako izgleda pogledajte na fotografiji ispod. 

Tv Pink Printscreen
 

Postao je miljenik nacije i u roku od nekoliko sati svi su čuli za Pavla iz Gornjeg Milanovca, a nazvali su ga i "beba džin".

Pavlova majka, Suzana Kučina ispričala je da nije osetila preteranu razliku u odnosu na prethodne dve trudnoće. Pored miljenika nacije, ima i sina Leona (8), kao i ćerku Lenu (5).

Po svemu sudeći, poslednja trudnoća je ipak bila malo drugačija jer je tog dana Suzana na svet donela bebu tešku skoro 6,5 kilograma.

RINA
 

- Sve tri trudnoće su mi bile iste. Nisam osetila nikakvu razliku osim što sam se malo teže kretala pri kraju, ali ništa što bi mi nagovestilo da je on toliko težak. Kada mi je doktor radio ultrazvuk mi smo očekivali da će biti krupan do četiri i po kilograma, međutim on je premašio i to - počinje priču za Telegraf.rs ova majka.

Kaže da drugo dvoje dece obožavaju mlađeg brata, vole da ga hrane i ljube ga i maze.

- Nekada znaju da mu budu i dosadni. Stalno ga i ljube i maze, a on kao beba nekad treba i mir. Ali dosta mi i pomažu i ljuljaju ga i donose mi šta mi treba za njega i pelene. Dosta mi oni pomažu - zaključila je Suzana, ponosna na svoju dečicu.

RINA
 

Čim zaplače - vreme je za jelo 

Pavlova majka objašnjava da on nije zahtevna beba, ali da kada se uznemiri i počne da plače to je znak da mora da jede. I to odmah. Kako kaže, nema čekanja. Sve staje i prekida se kako bi se on nahranio.

Pavle dobro napreduje, što je i pokazala kontrola, a sada teži 7,263 grama.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike