Ove muške "gaće" imaju kameru i "blutut": Gospođa oduševila prisutne na legendarnom Šabačkom vašaru - nazvali je bogom marketinga! (VIDEO)

20.09.2023

16:21

0

Autor: Milica Mališ

Ringišpili, jagnjići, pljeskavice, lonci, lavori i razne "krpice" ipak nisu mogle da zasene jedinstveni proizvod koji je ove godine u ponudi

Ove muške "gaće" imaju kameru i "blutut": Gospođa oduševila prisutne na legendarnom Šabačkom vašaru - nazvali je bogom marketinga! (VIDEO)
Copyright 24sedam

Hoćemo li u Šabac na Vašar? Hoćemo!

Počeo je legendarni Malogospojinski šabački vašar koji se održava svake godine oko velikog pravoslavnog praznika Rođenje Presvete Bogorodice.

Ringišpili, jagnjići, pljeskavice, lonci, lavori i razne "krpice" ipak nisu mogle da zasene jedinstveni proizvod koji je ove godine u ponudi.

Naime, na društvenoj mreži "X" pojavio se snimak simpatične gospođe koja nudi revolucionaran proizvod - muške tanga gaće i to sa kamerom!

 

 

USB i "blutut" uključeni su u ponudu, a kako naglašava iskusna prodavačica, ove gaće moraju da kupe žene, da bi pratile svoje muškarce šta rade!

Gospođu su u komentarima ispod objave nazvali "Bogom marketinga", a jasno je da u pitanju nisu revolucionarne gaće, već kamera za glavu! 

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike