Dragan iz Užica ima čime da se pohvali: Njegovo dvorište najlepše je u čitavom gradu, a za svoj trud dobio je i simboličnu nagradu

11.08.2023

18:45

0

Nagrada za prvo mesto iznosi 10.000 dinara

Dragan iz Užica ima čime da se pohvali: Njegovo dvorište najlepše je u čitavom gradu, a za svoj trud dobio je i simboličnu nagradu
Copyright RINA

Dragan Radivojević iz Sevojna, vlasnik je najlepšeg privatnog dvorišta na teritoriji grada Užica, a po odluci Komisije za sprovođenje nagradnog Konkursa za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji ovog grada za 2023. godinu.

- I ove godine, Konkurs za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji Užica, raspisan je u tri kategorije, a stručna komisija obrazovana rešenjem gradonačelnice izvršila je obilazak 17 prijavljenih i na osnovu utvrđenih kriterijuma izvršila bodovanje. Nakon ocenjivanja Komisija je donela odluku o najlepše uređenom privatnom dvorištu gde je prvo mesto i nagrada u iznosu od 10.000 dinara pripala Draganu Radivojeviću iz Gradske opštine Sevojno - kazali su organizatori za agenciju RINA.

Na drugom mestu je dvorište Nadežde Božanić koje se nalazi u MZ Bela Zemlja, gde je predviđena nagrada od 8.000 dinara.

Treće mesto i nagrada od 6.000 dinara pripašće Vesni Nenadić, čije dvorište se nalazi u naselju Zabučje.

Po odluci Komisije najlepši balkon - terasa nalazi se u ulici Dimitrija Tucovića i u vlasništvu je Slave Krčevinac, koja će dobiti nagradu u iznosu od 9.000 dinara. Drugo mesto u ovoj kategoriji i nagrada od 7.000 dinara pripala je Zorici Savić iz Potočanja.

Sa 5.000 dinara za treće mesto u kategoriji najlepši balkon - terasa nagrađen je Nikola Šikanja iz Ulice Rosulje.

U kategoriji najuređeniji prostor (dvorište) višeporodičnih stambenih objekata pristigla samo jedna prijava.

Dodela nagrada održaće se u drugoj polovini avgusta u svečanoj sali Gradske kuće, o čemu će dobitnici nagrada biti pravovremeno obavešteni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike