Oštećen most na Slatinskoj reci u blizini Čačka, apeluje se na građane da ga nikako ne koriste jer nije bezbedan

11.07.2023

10:59

0

Postavljena je adekvatna saobraćajna signalizacija, ali i dodatno je fizički obezbeđen, tačnije onemogućen prolazak, jer je obilaskom terena ustanovljeno nepoštovanje postavljene saobraćajne signalizacije

Oštećen most na Slatinskoj reci u blizini Čačka, apeluje se na građane da ga nikako ne koriste jer nije bezbedan
Copyright RINA

Pre nepunih mesec dana usled naleta vodene bujice srušio se most koji spaja čačanska sela Mrčajevci i Mršinci, a sada je svim građanima stigao apel da ne koriste ni most na Slatinskoj reci u obližnjem selu Slatina, koji je oštećen i samim tim nebezbedan za prelazak.

- Usled oštećenja na javnom putu OP broj 123-09 neposredno ispred mosta na Slatinskoj reci, kao i samog mosta posmatrano iz pravca Slatine ka Mrčajevcima, zabranjeno je korišćenje i prelazak preko istog, potvrđeno je za RINU u JP Gradac.

Na navedenoj lokaciji postavljena je adekvatna saobraćajna signalizacija, ali i dodatno je fizički obezbeđen, tačnije onemogućen prolazak, jer je obilaskom terena ustanovljeno nepoštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

- Apelujemo na sve sugrađane i učesnike u saobraćaju da, radi sopstvene bezbednosti poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, navode iz ovog javnog preduzeća.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike