Oglasila se majka devojčice iz Ćuprije za kojom se tragalo devet dana

22.04.2023

19:00

0

Majka devojčice (14) iz Ćuprije, koja je juče pronađena nakon devet dana potrage, priča da su presrećni

Oglasila se majka devojčice iz Ćuprije za kojom se tragalo devet dana
Copyright Printscreen/Nestali.rs

Majka devojčice (14) iz Ćuprije, koja je juče pronađena nakon devet dana potrage, priča da su presrećni i da im je sada najvažnije da su ponovo sa svojom ćerkom.

Devojčica (14) je nestala u noći između srede i četvrtka prošle nedelje kada je napustila kuću. Policija je intenzivno tražila devojčicu, ali nijedan trag nije bio uspešan. Sve do sinoć kada su policijski službenici pronašli devojčicu u jednom stanu u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je pronađena u Beogradu u stanu kod dečka. Nju su videli stanari i odmah alarmirali policiju.

- Komšije su prijavile policiji da im se čini da su videli devojčicu u njihovoj zgradi. Daljim radom policija je pretragom terena i obilaskom navedene lokacije pronašla devojčicu nepovređenu u jednom stanu na Paliluli gde je bila kod svog momka Z. K. (2003) - naveo je sagovornik Kurira iz istrage.

24sedam/Dijana Antonijević
 

-  Najvažnije je da je ona živa i zdrava, da je nepovređena. Policija istražuje slučaj, sada ne možemo da kažemo ništa više. Presrećni smo, samo da nam se naše dete vratilo. Ne znamo još ništa šta se desilo, to je na policiji da utvrdi - rekla je Nataša, majka devojčice.

Podsetimo, devojčica (14) nestala je 14. aprila u jutarnjim satima u Ćupriji nakon što je napustila svoju kuću.

- Ona se iskrala iz kuće, ujutru sam videla da je nema. Deteta mi nema nedelju dana, šta da mislim, šta jedna majka može da misli - rekla je Nataša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike