Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić: Saobraćaj je žila kucavica svakog društva, nova ulaganja na svim nivoima (VIDEO)

21.03.2023

09:23

0

Srbija kontinuirano neguje čelično prijateljstvo sa našim prijateljima iz Narodne Republike Kine kao i sa susednom Mađarskom - napisao je on

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić: Saobraćaj je žila kucavica svakog društva, nova ulaganja na svim nivoima (VIDEO)
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić - Copyright nsuzivo.rs

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić podsetio je sugrađane novim video na svom Instagram profilu, da je blizu tri miliona putnika od marta prošle godine do danas prevezeno je relaciji Beograd - Novi Sad.

- Saobraćaj je žila kucavica svake razvijene države i zajedničkim snagama nastavljamo da ulažemo u saobraćajnu infrastrukturu, na lokalnom, pokrajinskom i republičkom nivou. Pre godinu dana brzi voz je promenio kolosek naše svakodnevice, toliko da oni koji ranije nisu koristili voz kao prevozno sredstvo, sada rado sedaju u njegove kabine. Blizu tri miliona putnika od marta prošle godine do danas prevezeno je relaciji Beograd - Novi Sad. Sa završetkom deonice do Subotice krajem 2024. godine i izgradnjom deonice sa Mađarske strane 2025. godine biće potrebno samo par sati za putovanje između Beograda i Budimpešte. Srbija kontinuirano neguje čelično prijateljstvo sa našim prijateljima iz Narodne Republike Kine kao i sa susednom Mađarskom. Čestitam svima koji su učestvovali u ovom velikom poduhvatu za našu državu- istakao je prvi čovek Novog Sada.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nsuzivo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike