Vozači, obratite pažnju - neimari su na svakom ćošku: Pogledajte kako će se saobraćaj odvijati na ovim deonicama

30.11.2022

08:17

0

Informaciju su saopštili iz JP "Putevi Srbije"

Vozači, obratite pažnju - neimari su na svakom ćošku: Pogledajte kako će se saobraćaj odvijati na ovim deonicama
ilustracija, radovi na putu - Copyright Pixabay

Na Obilaznici oko Beograda, petlja Ostružnica - tunel Straževica, u smeru ka Bubanj Potoku, izvodiće se radovi u pokretu u razdelnom pojasu i na kresanju denivelisanih bankina do 10. decembra, u periodu od sedam do 15 časova, saopštilo je JP "Putevi Srbije". 

Saobraćaj u smeru ka Bubanj Potoku na navedenoj deonici tokom izvođenja radova odvijaće se slobodnim saobraćajnim trakama, a saobraćaj u smeru Niš – Novi Sad odvijaće se normalno.

Na auto-putu E-763, petlja Takovo - petlja Preljina, tunel Šarani, izvode se radovi na redovnom periodičnom pregledu tunela i održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima u desnoj cevi tunela Šarani, smer ka Čačku, do danas, do 18 časova. 

Saobraćaj se odvija dvosmerno kroz levu cev tunela Šarani, u smeru ka Beogradu. Auto-put E-75, petlja Aleksinački Rudnici - petlja Aleksinac, smer ka Beogradu, radovi na pojačanom održavanju kolovozne trake do 1. decembra.

Saobraćaj se odvija dvosmerno u kolovoznoj traci u smeru ka Nišu. I petlja Aleksinački Rudnici zatvorena za saobraćaj za sve smerove kretanja, osim za isključenje iz pravca Beograda.

Takođe, na deonici Merošina - Prokuplje, izvodiće se radovi na obeležavanju ivičnih traka, trotoara i rasvete sve do 15. decembra, uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike