Čačak gori za novogodišnje praznike: Stižu Toni Cetinski, Željko Vasić i Aco Pejović

27.12.2022

13:40

0

U Užicu dosta tiše, prvi koncert 02. januara kad nastupa čuveni Dejan Petrović

Čačak gori za novogodišnje praznike: Stižu Toni Cetinski, Željko Vasić i Aco Pejović
Copyright RINA

Ako je suditi po imenima estradnih umetnika koji će tokom praznika nastupiti pred Čačanima, nema dileme da će upravo u gradu na Moravi biti odlična atmosfera predstojećeg vikenda.

Da Čačak krupnim koracima ide ka atraktivnoj turističkoj lokaciji pokazuje i činjenica da je izabran u top 10 destinacija u Srbiji po broju noćenja, a brojne atrakcije grada na Moravi doprinele su da on ponese to laskavo priznanje.

„Pripremljen je nikad bogatiji program za novogodišnje praznike, već 29. decembra na Gradskom trgu biće organizovan prednovogodišnji koncert Tonija Cetinskog, a 31. decembra Željka Vasića. Za srpsku Novu godinu nastupiće i Aco Pejović. To nije sve što su grad Čačak i TO pripremili za praznike, jer je na plaži pored Zapadne Morave organizovana prava čarolija sa postavljenim klizalištem i ukrasima” rekao je Vojin Jakovljević, direktor TO Čačak.

Dok će u Čačku za doček biti veselo, u Užicu će zabava da počne tek 02.januara kada je planirano da svoj nastup u centru grada, a trgu, održi najveći među najvećima, trubač Dejan Petrović sa svojim Big bendom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike