Drama u Novom Sadu: Devojka se nije odazivala iako je bila u stanu, vatrogasci razvalili vrata!

25.12.2022

18:14

0

Autor: 24sedam

Devojka je zatečena kako spava ili je na kratko vreme bila bez svesti, a sumnja se da je popila veću količinu lekova

Drama u Novom Sadu: Devojka se nije odazivala iako je bila u stanu, vatrogasci razvalili vrata!
Vatrogasci morali da razvale vrata stana: Ilustracija - Copyright RINA

U Novom Sadu danas se odigrala prava drava, kada su policajci, vatrogasci i Htna pomoć morali da intervenišu, jer se devojka nije odazivala, iako je bila u stanu. Na kraju su vatrogasci razvalili vrata i zatekli je u krevetu, a nije poznato da li je spavala ili izgubila svest.

Drama u Prešernovoj ulici broj 12 u novosadskom naselju Telep odigrala se danas oko 16 časova.. Devojka koja živi u jednom od stanova nije se odazivala, iako se znalo da je u stanu. Na lice mesta izašla su dva vatrogasna vozila, od toga jedno sa jastukom za spašavanje, kao i Hitna pomoć i dve patrole policije.

Nadležni su uspeli da uđe u stan, a devojka je zatečena kako spava ili je na kratko vreme bila bez svesti, a sumnja se da je popila veću količinu lekova. Još nije poznato ko je pozvao policiju, da li prijatelji ili porodica, kao ni da li je ona želela da sebi oduzme život.

Ona je u svesnom stanju izašla iz stana i uvedena je u vozilo Hitne pomoći, koje je još neko vreme bilo na licu mesta, a policija je obavljala razgovor sa komšijama. Ovaj deo ulice bio je na kratko zatvoren zbog intervencije hitnih službi.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike