Potpisan ugovor o strateškom partnerstvu Novosadskog sajma i Globos osiguranja: Regulisana saradnja u naredne tri godine (FOTO)

22.12.2022

17:09

0

Autor: 24sedam

Dokument su potpisali generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i Siniša Pratijačić, predsednik izvršnog odbora Globos osiguranja

Potpisan ugovor o strateškom partnerstvu Novosadskog sajma i Globos osiguranja: Regulisana saradnja u naredne tri godine (FOTO)
Copyright nsuzivo.rs

Danas je na Novosadskom sajmu potpisan ugovor o strateškom partnerstvu između Globos osiguranja i Novosadskog sajma. Ugovorom se reguliše saradnja u naredne tri godine, a dokument su potpisali  generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i Siniša Pratijačić, predsednik izvršnog odbora Globos osiguranja. 

nsuzivo.rs
 

- Novosadski sajam za desetak dana ulazi u jubilej od 100 godina osnivanja ove sajamske kuće. U tom smislu pripremamo se za različite aktivnosti, od svečane akademije, monografije, sportova, jednog novog vizuelnog identiteta koji će biti korišćen za sve manifestacije u toku tog jubileja od 100 godina. Takođe, čeka nas i 90. Međunarodni poljoprivredni sajam. U međuvremenu smo se dogovorili da nam je zemlja partner Italija, a to ćemo ovih dana takođe ozvaničiti. Ono što je danas posebno važno je ugovor o strateškom partnerstvu koji smo potpisali sa GLOBOS osiguranjem. Kompanija koja je u ekspanziji i 6. u marketingu za sve što je vezano za osiguranje. Takođe, ova kompanija je bila naš sponzor tokom poljoprivrednog sajma. Danas smo potpisali ugovor o osiguranju na naredne tri godine i pretpostavljam da će ovo biti ozbiljan dogovor koji će imati mogućnost da i u narednim godinama bude produžen – rekao je Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma.

nsuzivo.rs
 

Ovom prilikom obratio se i Siniša Prtljačić koji je istakao:

- Izuzetno sam ponosan što srpsko osiguravajuće društvo Globos posluje nepunih 29 godina, sa novim većinskim vlasnikom “British Motors” od 2020. godine. Mi smatramo da srpska privreda treba da se drži zajedno, zbog toga smo se odlučili na potpisivanje ovog trogodišnjeg ugovora o osiguranju u strateškom partnerstvu. Globos osiguranje će ovu godinu završiti na 6. mestu, što je izuzetan rezultat jer smo 2019. godine bili 16. Životno osiguranje ne radimo nego se više fokusiramo na imovinska i druga osiguranja. Imamo 18 filijala širom Srbije i možemo da odgovorimo na svaku želju naših klijenata što se tiče osiguranja. I dalje smo prvi u Srbiji što se tiče ažurnosti u rešavanju problema u vezi sa osiguranjem. Počastvovan sam što smo ovde na stogodišnjici Novosadskog sajma i devedesetogodišnjici sajma poljoprivrede. Daćemo sve od sebe da pomognemo kako bi to bilo što bolje i kvalitetnije.

nsuzivo.rs
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike