24SEDAM ŠABAC Gradonačelnik Pajić obišao nove prostorije JKP "Stari grad"

17.10.2022

10:32

0

Autor: 24sedam

Aljoša Garibović, direktor JKP "Stari grad", istakao je da su im nove prostorije od izuzetnog značaja

24SEDAM ŠABAC Gradonačelnik Pajić obišao nove prostorije JKP "Stari grad"
Copyright Opština Šabac

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić obišao je nove prostorije JKP "Stari grad" koje od danas zvanično posluje na dve nove lokacije Ulici Jove Kursule 2 i Pop Lukinoj 2.

- Mnogo sam srećan i ponosan što smo pored nove opreme i mehanizacije u koju smo uložili 1,5 miliona evra, uspeli da obezbedimo i ustupimo prostorije koje su u vlasništvu grada JKP ,,Stari grad“ i to bez nadoknade. Grad je prepoznao potrebu ovog preduzeća za novim prostorijama, pošto su prethodne bile veoma neuslovne za rad. Sve to će doprineti lakšoj i direktnoj komunikaciji sa korisnicima komunalnih usluga, ali pre svega, lakšoj dostupnosti usluga našim sugrađanima, kojima Grad želi da omogući najbolje uslove i uslugu. Sigurno je da će Grad Šabac nastaviti da ulaže u JKP "Stari grad" čije je posao da brine o higijeni i čistoći grada. Činimo sve da zaposlenima omogućimo najbolje moguće uslove za rad - rekao je gradonačelnik Pajić i naveo da se već u narednih mesec dana očekuje isporuka autocisterne i dva nova kamiona smećara.

Aljoša Garibović, direktor JKP "Stari grad", istakao je da su im nove prostorije od izuzetnog značaja, zbog toga što će olakšati funkcionisanje preduzeća i što će korisnicima njihovih usluga biti dostupnija naplatna mesta za plaćanje komunalija.On je rekao da veliku zahvalnost duguju gradonačelniku Pajiću i Gradskoj upravi na prostorijama na novim lokacijama za koje neće plaćati zakup.

- Sada smo bliže i Gradskoj upravi, kao i svim drugim institucijama sa kojima sarađujemo. Radnicima u preduzeću biće olakšan posao, jer imaju bolje uslove za rad. Imaćemo i manje troškove, koji su bili izuzetno visoki u prethodnom objektu zbog velike potrošnje električne energije tokom grejne sezone - naveo je Garibović.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Šabac koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike