Normalizovan saobraćaj na auto-putu kod Lapova nakon saobraćajke: Evo gde se još izvode radovi u Srbiji

05.11.2022

07:52

0

Informaciju su saopštili iz JP "Putevi Srbije"

Normalizovan saobraćaj na auto-putu kod Lapova nakon saobraćajke: Evo gde se još izvode radovi u Srbiji
Tan2022-8-22_105956702_2 - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Na auto-putu E-75 kod petlje Velika Plana - Batočina, u blizini Lapova, u smeru ka Nišu, saobraćaj je normalizovan nakon saobraćajne nezgode, saopštili su JP "Putevi Srbije".

Kako je navedeno u saopštenji, u Bačkoj Topoli, u Ulici maršala Tita, od raskrsnice sa ulicom Boljai Farkaša do raskrsnice sa ulicom Umetnička kolonija, obustavlja se saobraćaj danas u periodu od 10 do 17 časova, zbog održavanja manifestacije "Memorijalna trka Pal Skenderović".

Saobraćaj će biti preusmeren na lokalne ulice u gradu uz asistenciju saobraćajne policije.

24sedam/Goran Sivački
 

Na auto-putu E-763, na deonici Preljina-Pakovraće, najavljeni su radovi na razdelnoj liniji uz zatvaranje preticajne trake.

Prilikom izvođenja radova na ivičnoj liniji danas će biti zauzeta vozna i zaustavna traka.

Na auto-putu E-75, u zoni graničnog prelaza Horgoš, smer Subotica - granični prelaz Horgoš planirana je izmena režima saobraćaja od 7. novembra do 10. decembra, zbog radova na rekonstrukciji i proširenju graničnog prelaza Horgoš.

Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna, dok će vozna i preticajna saobraćajna traka biti u funkciji za teretna motorna vozila koja se ulivaju u jednu traku u dužini od 50 metara ka graničnom prelazu Horgoš, a zatim vraćaju na svoj redovan tok.

Saobraćaj za putnička motorna vozila i autobuse biće preusmeren devijacijom na suprotan smer u jednu saobraćajnu traku (granični prelaz Horgoš - Subotica), a zatim se ponovnim preusmerenjem autobusi vraćaju na levi teretni terminal, nakon čega se usmeravaju na svoj redovan tok.

Putnička motorna vozila nastavljaju kretanje suprotnim smerom i nakon graničnog prelaza Horgoš, navedeno je u saopštenju.

Na deonici Bački Breg - Sombor najavljeni su radovi na rehabilitaciji do 11. novembra, od sedam do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila, koje je regulisano semaforima.

Na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd - Pančevo izvode se radovi do 15. decembra radnim danima u periodu od 20 do pet časova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike