Vozači, budite strpljivi i obratite pažnju: Pročitajte na kojim mestima se narednih dana menja režim saobraćaja

20.05.2022

16:20

0

Mole se učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu

Vozači, budite strpljivi i obratite pažnju: Pročitajte na kojim mestima se narednih dana menja režim saobraćaja
Copyright Pixabay

JP "Putevi Srbije" saopstilo je danas da će 23. i 24. maja, od devet do 20 časova, biti izvođeni radovi na pregledu tehničke ispravnosti sistema tunelske opreme u tunelima "Pržojna Padina" i "Progon", na državnom putu na deonici petlja Dimitrovgrad - granica SRB/BUG (Gradina).

U toku izvođenja radova doći će do obustave saobraćaja u desnim tunelskim cevima dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz leve cevi tunela „Pržojna Padina“ i „Progon“. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na državnom putu II A reda broj 147, deonica Žabari - Bošnjak, od 23. maja do 31. avgusta, radovi na sanaciji oštećenja državnog puta II A reda broj 147, deonica Žabari (Porodin) - Bošnjak (Veliki popovac), u zoni naselja Četereže.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizemeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na državnom putu II A reda broj 190, deonica Ćićevac- Varvarin, u mestu Ćićevac, završeni su radovi i saobraćaj se odvija normalno. Izmena režima saobraćaja na državnom putu II A reda broj 112, deonica Temerin - Sirig, 23. maja od osam do 20 časova, od raskrsnice na putu Bačko Gradište - Temerin do raskrsnice državnog puta Sirig - Novi Sad, u dužini oko sedam kilometara, zbog potrebe snimanja scena filma.

Tokom snimanja, vršiće se kratke obustave saobraćaja u trajanju oko 15 minuta, uz asistenciju policije.

Mole se učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike