Biznismenu zapaljen kamion u Ražnju! Vatra noćas progutala vozilo, a vlasnik planirao da počne da vozi za Tursku

12.09.2022

10:04

0

Autor: Maja Kostić

Incident je policiji prijavljen u tri sata noćas, a požar je ugašen oko 5 sati

Biznismenu zapaljen kamion u Ražnju! Vatra noćas progutala vozilo, a vlasnik planirao da počne da vozi za Tursku
zapalio se kamion (1) - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Kamion "DAF”, čiji je vlasnik Nebojšav Đorđević iz Ražnja, izgoreo je noća u požaru. Sumnja se da je požar podmetnut, a oštećeno je još jedno vozilo koje se nalazilo u blizini.

Incident se dogodio oko tri sata iza ponoći,a vlasnik navodi da je kamion vredan 25.000 evra kupio prošle godine i da mu je bilo u planu da krene da vozi po inostranstvu. 

 Baš sam danas planirao da predam dokumenta kako bih vozio za Tursku, a eto od tog posla nema više ništa – požalio se Đorđević.

24sedam/Maja Kostić
 

Da mu je vozilo zapaljeno čuo je od prolaznika.

- Za moj kamion je bilo kasno, ali je drugi, vlasništvo mog  brata od tetke spasen. Vatra se  proširila i na njega, izgorela je leva strana kabine, vrata, blatobrani, gume, cirada - istakao je Đorđević i dodao da ne zna ko mu je zapalio kamion jer neprijatelja nema.

- Pretpostavljam da su to učinili neki bahati momci kojima je za to plaćeno. Ima tih grupica koje stalno prave probleme a protiv njih nikako da se nađu dokazi. Prave probleme i na autoputu, bacaju lance pod vozila, prave štetu ali se uvek izvuku nekažnjeno. Zatražio sam pomoć i od beogradske i niške policije, oni imaju više iskustva sa takvim stvarima. Ovo nije prva paljevina kamiona u Ražnju, već se jednom to desilo - kaže Đorđević i dodaje da ne može da tvrdi da oniimaju veza i sa paljenjem njegovog vozila.

 Incident je policiji prijavljen u tri sata noćas, a požar je ugašen oko 5 sati.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike