Na petlji "Mali Požarevac" radovi 26. i 27. oktobra

25.10.2020

08:27 >> 08:41

0

Autor: Jovana Vrećo

Na petlji "Mali Požarevac" radovi 26. i 27. oktobra
Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, na petlji ,,Mali Požarevac“, u smeru Niš-Beograd, sutra i u utorak od 19 do 06.00 časova radiće se na rehabilitaciji kolovoza.

Alternativa je petlja „Vrčin“, a u toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvoren krak petlje – isključenje sa auto-puta, u smeru Niš-Mali Požarevac, saopstilo je JP “Putevi Srbije”.

Auto-put E-75, na petlji ,,Mali Požarevac“, u smeru Niš-Beograd, sutra i u utorak od 07.00 do 18 časova, radovi na rehabilitaciji kolovoza na petlji Mali Požarevac, smer Niš-Beograd na kraku petlje – uključenje na auto-put u smeru Mali Požarevac-Beograd.

Alternativa (državni put II A reda broj 149) Mladenovac – Sopot – Avala.

U zoni radova, saobraćaj će se odvijati na suženom delu kolovoza, pa se mole učesnici u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Auto-put E-75, na petlji „Aleksinac“, do 30. oktobra radovi na rekonstrukciji kolovoza. U toku izvođenja radova petlja „Aleksinac“ je zatvorena za saobraćaj – uključenje i isključenje sa auto-puta.

Alternativni putni pravac je petlja „Aleksinački rudnici“.

U mestu Brežđe do 19. decembra na snazi je obustava saobraćaja zbog izvođenja radova na sanaciji klizišta. Alternativni putni pravac od Mionice preko Divaca, Valjeva i Rajkovića do Osečenice (Bogdanovića brda), i u suprotnom smeru.

Mladenovac – Selters banja – radovi na nadvožnjaku (gradski deo). Saobraćaj se na nadvožnjaku odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisan mobilnim semaforima. Alternativni putni pravac je obilaznicom – državnim putem I B reda broj 25.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike