Beba nije htela da čeka, pa se rodila u autu: Komunalci iz Šapca dočekali novorođenče!

01.07.2022

15:07

0

Policajci su bili u redovnoj patroli grada kada su primetili da se nešto čudno dešava

Beba nije htela da čeka, pa se rodila u autu: Komunalci iz Šapca dočekali novorođenče!
Majka i beba - Copyright Pixabay

Jedno novorođenče iz Šapca nije moglo da sačeka da se njegova mama doveze do bolnice, pa je odlučilo da se rodi u automobilu! Sve se odigralo danas oko 9 sati, nedaleko od Treće zdravstvene stanice Doma zdravlja, a novopečenoj mami prvi u pomoć su pristigli komunalci Siniša Kolundžija i Siniša Pejić.

Naime oni su bili u redovnoj patroli gradom kada su primetili da se nešto čudno događa, krenuli ka autu i od prolaznika saznali da se žena porađa, prenosi Glas Podrinja.

- Vozač koji je shvatio šta se događa i da je porođaj počeo u međuvremenu je otrčao po pomoć, ali novorođenče nije bilo voljno da čeka. Dok su komunalni policajci prišli autu, beba je već bila rođena. Jedan od njih je seo za upravljač i odvezli su ženu u urgentni prijem, gde su je lekari i sestre zbrinuli. Zaista nesvakidašnja situacija ali, srećom, sve se dobro završilo i komunalni policajci su adekvatno reagovali kako bi porodilji što pre bila pružena adekvatna nega - istakao je načelnik Odeljenja komunalne policije u Šapcu Borko Jekić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike