Bračni par iz Mrčajevaca prošao kroz agoniju: Leglo zmija im okupiralo kuću - smuk od dva metra ih zaprepastio

30.06.2022

14:55

0

Čim su ih primetili pozvali su u pomoć jedinog čooveka u Moravičkom okrugu koji im može pomoći, zmijolovca Dejana

Bračni par iz Mrčajevaca prošao kroz agoniju: Leglo zmija im okupiralo kuću - smuk od dva metra ih zaprepastio
RINA

Prava agonija zadesila je mladi bračni par Pjevović kada su u svojoj kući u selu Mrčajevci, u koju su se sa bebom pre godinu dana doselili iz Beograda, ugledali nekoliko zmija. Čim su ih primetili pozvali su u pomoć jedinog čoveka u Moravičkom okrugu koji im može pomoći, zmijolovca Dejana.

- Viđali smo ih čak kako bez ikakvog straha ulaze na glavna ulazna vrata. Nimalo prijatno iskustvo u sopstvenom domu, naročito kad imate bebu u kući. Odmah smo pozvali Dejana koji čim je došao i video kakvo je stanje zamolio nas je da napustimo kuću i to na čak nekoliko dana. Tada samo shvatili da je situacija i više nego ozbiljna - priča za RINU Dušan Pjevović.

On dodaje da ih je iznenadila prisutnost ovih gmizavaca, jer su kuću renoviralii i sve je u njoj novo. Dvorište redovno održavaju, a poznato je da zmije se često viđaju u zapušteniim i neuslovnim objektima. Nakon četiri dana, koliko je trajala Dejanova intervencija, Pjevovići su se vratili u dom ali nedugo nakon toga zateklo ih je još jedno neprijatno iznenađenje.

- Supruga je primetila da se nešto čudno pomera u ćošku gde se nalaze kablovi od televizora. Zatim je ugledala ogromnog smuka, dugačkog preko dva metra. Jedino što ga je razlikovalo od tih kablova jesu debljina i zelenkasta boja kožice. Opet smo pozvali Dejana koji nas je spasio i od te zmije. Nadamo se da ih više nema, ali doza straha uvek postoji - izjavio je mladi suprug i otac.

On je unuk našeg čuvenog tekstopisca i kompozitora Obrena Pjevovića, koji je tvorac nekih najvećih i bezvremenih hitova srpske narodne muzike.

Dušan se sa porodicom vratio iz glavnog grada u rodno selo svog dede, želeći upravo tu da nastavi život, ali kako je istakao, opasni gmizavci ga u toj nameri sigurno neće pokolebati.

Bonus video:

Privatna arhiva

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA