Endi Marej je srećan čovek: Umesto na operaciju, može da krene s pripremama za Olimpijske igre!

17.04.2024

07:03

0

Autor: A. S.

A sreću je dobro zaslužio

Endi Marej je srećan čovek: Umesto na operaciju, može da krene s pripremama za Olimpijske igre!
Endi Marej - Copyright Profimedia

Endi Marej ne odustaje od tenisa i to je prelepo videti, ali nekada se stiče utisak da se Britanac muči na teniskim terenima. U Majamiju je nedavno doživeo tešku povredu, ali nije želeo da se povuče s terena, već je igrao do kraja meča.

Time je možda i pogoršao stanje svog levog članka, a opšte je poznato da je u poslednjih nekoliko godina češće bio na pauzi zbog operacija i oporavka nego na terenu. Kako stvari stoje, izgleda da je ovog puta imao više sreće, pa neće morati na operaciju.

Marej je jedan od retkih sportista koji se vratio nakon operacije kuka, pa sada igra sa veštačkim, a nedavno je nosio čizmu zbog problema sa zglobom.

- Poslednje vesti kažu da je sada skinuo zaštitnu čizmu i da neće morati na operaciju članka. Proces oporavka teče dobro i nada se da bi uskoro opet mogao na teren. Doduše, trenutno ne može da saopšti kada bi mogao da se vrati takmičenju - objavio je njegov portparol.

Velika je sreća što neće biti podvrgnut novoj operaciji, naročito zato što ima veliku želju da učestvuje na Vimbldonu i Olimpijskim igrama, a velika je verovatnoća da će se nakon tih takmičenja penzionisati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike