"Đokovićeva karijera je laž!" Marej šokirao izjavom u kamere - "Sve ovo je namešteno, od igrača do sudija"

07.02.2024

19:39

0

Autor: P.K.

Video zbunio, šokirao, pa nasmejao sve ljubitelje tenisa

"Đokovićeva karijera je laž!" Marej šokirao izjavom u kamere - "Sve ovo je namešteno, od igrača do sudija"
Novak Đoković cepa majicu - Copyright Printscreen/YouTube/ATP Tour

ATP je na svojim društvenim mrežama objavio jedan vrlo zanimljiv snimak. Na njemu se vidi kako najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u toaletu cepa majicu i baca je na pod.

Ipak, svi su se pitali zašto Novak to radi.

Ipak, onda su usledili još šokantniji snimci. Endi Marej pred kamerama govori kako je sve namešteno, mečevi, svađe, sudije, da je ATP Tur u stvari televizijski rijaliti program zvani "Tur".

- To je malo kao američki kečeri: Sve je napisano i mi sve glumimo. Svako od nas pred početak sezone dobije priče za tu sezonu i šta ćemo da radimo - kaže Marej.

Pogledajte prvo kako Novak cepa majicu:

U tekstu ATP onda "otkriva" da "Novak Đoković" u stvari ne postoji i da je to jasno jer je njegova karijera prosto previše dobra da bi bila istinita.

- Stvarno je blesavo što ste pomislili da bilo koji igrač može da osvoji 24 grend slema i 40 Mastersa. "Novakovo" pravo ime je Bert Kričli, koji je kao dete imao samo jedan stan – da postane jedan od najboljih skijaša na svetu – piše ATP.

Tu je već otprilike jasno da je u pitanju šala, koja se razvija na najneverovatniji način, sa izmišljenim imenima i ostatku biografije "glumca koji glumi Novaka" i koji je sada postao "jedan od najpoznatijih glumaca na svetu".

- Deo sam ovog serijala već 16-17 godina, ili ATP sezona, kako ih mi zovemo. Ponekad stvarno pokušavam da oživim ovog lika Novaka da ne bude samo o trofejima i partijama, već da ima više suštine. Više karaktera – govori Novak glumeći glumca.

Pa na kraju dodaje:

- Nije lako, ali uspeva nam.

Naravno, u pitanju je šala ATP-a, a kratki film treba da promoviše nastavak sezone i da pozove gledaoce da je prate. Duhovito, a svaka čast i Novaku, Mareju, Alkarasu i ostalima što su pristali da se šale na svoj račun.

Pogledajte ceo promotivni film:

Ko god da je smislio promociju - svaka mu čast!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike