Sinerove moćne reči po osvajanju titule u Melburnu: Hvala mojim roditeljima, imao sam slobodu kao dete, dozvolili su da izaberem tenis!

28.01.2024

14:16

0

Autor: G. F.

Emotinve reči Italijana, koji je iskreno čestitao svom rivalu u finalu

Sinerove moćne reči po osvajanju titule u Melburnu: Hvala mojim roditeljima, imao sam slobodu kao dete, dozvolili su da izaberem tenis!
Janik Siner - Copyright Tanjug/AP Photo/Louise Delmotte

Pamtiće Janik Siner ovaj 28. januar za ceo život. Ove nedelje podigao je svoj prvi grend slem trofej u karijeri.

Ne čudi što je odmah posle meča bio izuzetno emotivan, a obraćanje navijačima počeo je odavanjem priznanja svom rivalu Danilu Medvedevu, koji je ispustio vođstvo od 2:0 u setovima.

- Pre svega, Danile čestitke tebi i timu na neverovatnom turniru. Odigrali smo mnogo mečeva, jednostavno sam našao nešto u svojoj igri. Ti me guraš, ti sati koje si proveo na terenu, to je neverovatno. Nadam se da ćeš i ti jednom osvojiti trofej ovde. Želim ti sve najbolje u nastavku sezone - rekao je Siner na svečanoj ceremoniji, pa dodao:

- Ovo je poseban turnir za mene. Hvala mom timu, svima u boksu, onima kod kuće. Trudili smo se da napredujemo iz dana u dan, da budemo jači, mentalno. Bodrili ste me, bili uz mene. Nije bilo lako sa mnom, ali hvala vam svima.

 

 

A onda je usledila i najemotivnija poruka, ali verovatno i lekcija svima koji imaju decu i guraju u razne sfere života:

- Svima kod kuće, posebno porodici, a posebno roditeljima želim sve najbolje. Hvala što su mi dozvolili da izaberem tenis. Nikada nisu vršili pritisak na mene. Imao sam slobodu kao dete i zato im veliko hvala. Vidimo se sledeće godine, hvala vam svima!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike