Nadal ga prozvao, a Nole o Rafi neće u negativnom kontekstu! Đoković je i zbog ovoga najveći svih vremena!

10.10.2023

21:39

0

Najbolji teniser sveta nije želeo da replicira Špancu na njegovu tvrdnju da bi za Novaka bila velika frustracija da nije ostvario rekord po broju gren slem trofeja

Nadal ga prozvao, a Nole o Rafi neće u negativnom kontekstu! Đoković je i zbog ovoga najveći svih vremena!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Nemam nameru ni u kom pogledu da razgovaram u negativnom kontekstu o Rafaelu Nadalu ili o Rodžeru Federeru, jer moje poštovanje nadjačava možda neka negativna mišljenja o njima - rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

On je u intervjuu za "Sportal" na ovaj način prokomentarisao Nadalovu izjavu da bi za Novaka bila velika frustracija da nije ostvario rekord po broju gren slem trofeja i da srpski teniser živi tu priču malo intenzivnije od drugih.

- To je njegovo mišljenje, sa kojim, naravno, nisam saglasan. Imam svoje mišljenje, ali neću ga deliti jer ne želim da produbljujem tu temu. Za tim nema potrebe uopšte - istakao je Đoković.

- Video sam da je to otišlo poprilično viralno, da su ljudi pričali o tome. Svako ima pravo na svoje mišljenje i kako on tumači nekog drugog u tom kontekstu. To je sve što mogu da kažem. Rafa je veliki šampion, izuzetno ga cenim i poštujem kao šampiona, kao mog najvećeg rivala, kao čoveka i tenisera koji je u velikoj meri učestvovao u oblikovanju moje igre i mojih rezultata koje sam postigao - poručio je Đoković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike