Nadalove reči kao grom iz vedra neba: Novak Đoković je najbolji u istoriji!

27.09.2023

13:50

0

Autor: G. F.

Prilično neočekivana izjava Španca, i on se pomirio sa činjenicama

Nadalove reči kao grom iz vedra neba: Novak Đoković je najbolji u istoriji!
Rafael Nadal sa stricem Tonijem - Copyright Profimedia

Godine iza nas svakako je obeležila velika borba Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, ali Španac je sada daleko od najboljih tenisera na svetu.

A najbolji na svetu je Novak Đoković, ne samo danas kako to i zvanična ATP lista pokazuje, nego oduvek. Otkad je odigran prvi poen na teniskim terenima, takav igrač nije postojao.

To što postoje ljudi koji sa tim ne mogu da se slože, ili pre ne mogu da se pomire, to je njihova stvar. Ali iz dana u dan sve je više onih koji će ipak priznati da je Nole taj!

Profimedia
Đoković i Nadal

Poslednji je to uradio, prilično iznenađujuće kada se zna kako je uglavnom govorio o našem asu, Toni Nadal, Rafin stric i jedan od njegovih trenera.

- Novak Đoković je veliki šampion i teško da neko može da ga sustigne, čak i moj bratanac. Teško je reći ko je najbolji svih vremena, ali morate da kažete da je to Đoković jer titule govore u njegovu korist - rekao je Toni Nadal, pa zaključio:

- Lično, mislim da je Rodžer Federe svojevremeno igrao na višem niovu od Novaka, ali realnost je da u svetu sporta brojke ne lažu. A one kažu da je Novak najbolji u istoriji!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike