Ako osvojiš trofej a ne pobediš Novaka, onda znaš da nisi šampion! Kirjos objasnio ko je najbolji među najboljima!

25.12.2022

11:18

0

Autor: G. F.

Australijski teniser smatra da Đokoviću mora biti dozvoljeno da igra na svim turnirima

Ako osvojiš trofej a ne pobediš Novaka, onda znaš da nisi šampion! Kirjos objasnio ko je najbolji među najboljima!
Nik Kirjos i Novak Đoković - Copyright Profimedia/Frank Molter/Alamy Live news

Bliži se kraju godina u kojoj je Novak Đoković ponižen kao niko nikad pre, a nova će početi baš na mestu omalovažavanja i maltretiranja srpskog tenisera.

Iako se njegov stav, koji je Australija videla kao izuzetno opasan po bezbednost, nije nimalo promenio, za razliku od januara ove godine kada je uhapšen i proteran, "zemlja kengura" će mu u januaru 2023. godine širom otvoriti vrata.

Svima je jasno da tako priznaju grešku, ali i da Novaku neće vratiti ono što su mu oduzeli, Pa ipak, to je prošlost, i mora se ostaviti iza sebe.

Tako razmišlja i Đoković, koji će zaigrati u Melburnu. A tamo će biti i ljubimac domaće publike Nik Kirjos koji smatra da srpski as mora da igra na svim grend slem turnirima jer je to garant maksimalnog kvaliteta.

- Mislim da bi Novak trebalo da igra bez obzira na sve. On je jedan od najvećih igrača u istoriji tenisa i sve dok je na turu, potreban je najvećim turnirima. Kao takmičar želim da učestvuje jer ako osvojiš trofej, a ne pobediš Novaka onda i sam shvatiš da nisi šampion - rekao je Kirjos, koji je ove godine izgubio finale Vimbldona baš u duelu sa Đokovićem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike