Dok su Novaka ponižavali i terali, ona je uredno igrala sa lažnom vakcinom - šta sad?!

24.12.2022

12:06

0

Maltretirali Đokovića, a na turniru ih lagao ko je stigao...

Dok su Novaka ponižavali i terali, ona je uredno igrala sa lažnom vakcinom - šta sad?!
Kamila Đorđi - Copyright Profimedia

Italiju potresa veliki skandal, pošto se utvrdilo da je grupa lekara delila lažne vakcine za koronu. Protiv njih se vodi istraga za brojna krivična dela, a grupa ljudi koja je primila vakcine je sve šira.

Ono što je posebno skandalozno jeste da je lažnu vakcinu primila i teniserka sa problematičnom porodicom Kamila Đorđi, koja je pomoću toga igrala na Australijan openu!

Istraga je trajala 10 meseci, a utvrđeno je da su lažnu vakcinu primile i druge javne ličnosti. Ipak, posebno je licemerno da je Kamila dobila "zelenu propusnicu" od Australije na osnovu lažnog dokaza o vakcinaciji, dok je Novak Đoković bio ne samo deportovan, nego i temeljno ponižavan pre deportacije.

Đorđijeva je stigla do trećeg kola i ispala od kasnije šampionke Ešli Barti.

Posle toga se utvrdilo da su igrali brojni nevakcinisani igrači, a da je Novak bio samo moneta u izbornoj igri političara. E, pa ta vlast je pala, a javnost u Australiji odavno se pokajala zbog svog odnosa prema Đokoviću.

Njemu je zabrana ulaska u zemlju ekspresno ukinuta, a on je, vrlo velikodušno i gospodski, rekao da se raduje igranju u Melburnu.

Ranije se pričalo da su mnogi igrači lagali da su vakcinisani i da je Đoković "ispao naivan" jer je bio iskren. Sada nema priča i nagađanja, dokazano je da je Đorđijeva, nekad 26. a sada 66. na svetu, lažirala potvrdu.

Videćemo kako će sada reagovati organizatori Australijan opena i tamošnja javnost…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike