Zbog Novaka bukti rat u BBC! Pojedini visoki funkcioneri kuće skrojili nestvarnu teoriju zavere posle intervjua!

22.02.2022

15:49

0

Autor: 24sedam

Ovo već prelazi u ozbiljnu paranoju

Zbog Novaka bukti rat u BBC! Pojedini visoki funkcioneri kuće skrojili nestvarnu teoriju zavere posle intervjua!
Tan2022-2-21_195735661_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili

Verovali ili ne, pojedini visoki funkcioneri BBC izuzetno su ljuti zbog toga što je intervju Novaka Đokovića, o svemu što se dešavalo tokom njegove borbe sa vlastima Australije, emitovan na njihovom programu.

Postaje nestvarno šta sve Novak Đoković mora da sluša o sebi u poslednja dva meseca. Od kako je, posle dvostrukog suđenja i dvonedeljnog maltretiranja deportovan iz Australije zbog toga što je nevakcinisan, uz prethodno odobrenu vizu, pokušao da uđe na najmanji kontinent.

Trpeo je najbolji teniser sveta svakakve medijske natpise za vreme trajanja Australijan opena, kako ne bi skretao pažnju sa prvog grend slema u sezoni i njegovih kolega koji su igrali mečeve u Melburn parku.

A kada je odlučio da progovori i konačno da svoju verziju događaja, naišao je na nove udare, i to ni manje ni više nego od pojedinih čelnika kuće koja je imala, možda i ekskluzivu godine.

Naime, britanski mediji pišu kako se unutar BBC poveo „rat“ jer nekolicina visokih funkcionera smatra kako je cela priča otišla u smeru podrške anti-vaks lobiju.

- BBC je branio svoj intervju sa Novakom Đokoovićem usred interne rasprave o tome kako je moćna PR agencija osmislila ekskluzivni pristup teniskoj zvezdi. Visoko pozicionirani ljudi BBC bili su ljuti zbog intervjua Amola Radžana sa Đokovićem, tvrdeći da se ogromna medijska platforma korporacije koristi za širenje antivaks poruke - piše Tajms.

Podsetimo, Novak je tokom razgovora sa Radžanom rekao kako je spreman da žrtvuje sve trofeje ukoliko bi to bila cena odluke da se ne vakciniše, ali je dodao da je otvoren u smeru imunizacije protiv virusa korona u nekom trenutku u budućnosti.

Dalje, neki čelnici ugledne medijske kuće zameraju Radžanu da nije dovoljno pritiskao Đokovića i da je više ličio na bliskog prijatelja, a ne na novinara, dok je jedna od tema velike rasprave bila i sama organizacija intervjua, jer je navodno nastao u saradnji sa PR firmom Fredus, te da je cilj bio da se sa Novak skine imidž antivaksera.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike