Novak izneo neverovatan podatak! Ovo dokazuje da mu je presuda u Australiji bila napisana i pre suđenja!

15.02.2022

21:14

0

Autor: 24sedam

Velika farsa…

Novak izneo neverovatan podatak! Ovo dokazuje da mu je presuda u Australiji bila napisana i pre suđenja!
Novak Đoković - Copyright Profimedia

Kako vreme prolazi sve je jasnije da najbolji teniser sveta Novak Đoković nije imao šansu da se izbori za ostanak u Australiji i učešče na Australijan openu.

Podsetimo, srpski as je proveo dve paklene nedelje u Melburnu, pre nego što je, posle dva sudska procesa deportovan sa najmanjeg kontinenta zbog, navodnog straha tamnošnjih vlasti na potencijalno povećanje anti-vakserskog lobija ukoliko mu se dozvoli ulazak u zemlju.

Prvi reket planete sada je odlučio da prekine zavet ćutanja i konačno na videlo iznese svoje viđenje cele priče. U ekskluzivnom intervjuu za „BBC“ Nole je otkrio šokantan detalj sa suđenja, koji samo potvrđuje da mu je presuda bila unapred napisana.

- Niko me tokom celog procesa australijske sage nije pitao za moj stav ili mišljenje o vakcinaciji. Niko! Tako da nisam mogao da izrazim ono što osećam ni tokom pravnog procesa, niti van njega. Žalosno je što je takva zabluda i pogrešan zaključak donet širom sveta na osnovu nečega sa čime se apsolutno ne slažem – kazao je Nole.

Srpski as je, naravno, imao poruku i za australijski narod, koji ga je većinom dočekao „na nož“ uprkos svemu što je tokom prethodnih godina Đoković uradio za njihovu zemlju.

- Narod Australije je prošao kroz jedan od najstrožih karantina od početka pandemije. Mogu samo da zamislim koliko im je bilo teško. Saosećam sa svim ljudima i razumem njihove frustracije prema meni i čitavoj situaciji koja je nastala i načinu na koji je rešena – kazao je Đoković i istakao:

- Želeo bih da kažem da uvek poštujem pravila. Bio sam spreman da ne odem u Australiju, koliko god volim tu zemlju. Nikada nisam koristio svoj privilegovani status da uđem u zemlju, tretirali su me kao bilo koga drugog – kazao je Novak Đoković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike