Novak će se vakcinisati! Čovek koji je napisao Đokovićevu biografiju najavio senzacionalan preokret!

01.02.2022

16:52

0

Autor: 24sedam

Da li je ovo kraj Noletovih muka?

Novak će se vakcinisati! Čovek koji je napisao Đokovićevu biografiju najavio senzacionalan preokret!
AP21321518356709 - Copyright AP photo

Da li je najbolji teniser sveta Novak Đoković rešio da nikome više ne dozvoli da mu van terena ukrade san o najtrofejnijem grend slem igraču svih vremena? Prema informacijama koje stižu iz Austrije, deluje da sve ide u tom pravcu.

Podsetimo, prvi reket planete je u prvim danima 2022. godine prošao golgotu u Australiji, koja ga je, posle dva sudska postupka, deportovala iz Melburna i tako mu oduzela mogućnost za 10. trofej na Australijan openu i rekordnu 21. krunu na najvećim teniskim turnirima.

Ono što je posebno zabrinjavajuće jesu informacije koje gotovo na dnevnoj bazi stižu iz zemalja organizatora preostala tri grend slema, da bi Nole, u slučaju da ostane pri stavu da se ne vakciniše, mogao kroz sličan pakao da prođe, pre svega, na narednom turniru - Rolan Garosu.

Ipak, sada stižu nove, za sve Novakove navijače sjajne vesti. Danijel Mikš, čovek koji je napisao biografiju srpskog asa, najavio je, tokom razgovora na jednoj televiziji iz Salcburga, da ima informacije da će se Novak Đoković imunizovati protiv virusa korona.

 

 

- Prema onome što može da se čuje iz njegovog okruženja, Novak će se vakcinisati – kazao je Mikš za TV „Servus“ i dodao:

- Možda je takvoj odluci doprinelo i finale iz Melburna i 21. grend slem titula Rafaela Nadala.

U danima tokom kojih je Australija Noleta držala zatvorenog u imigracionom hotelu, u nehumanim uslovima, njegova porodica organizovala je skupove podrške u Beogradu i gotovo svakodnevno obraćanje medijima, a zanimljivo je Mikšovo viđenje tog dela Đokovićeve borbe za slobodu.

- Novak se nikada ne bi javno suprotstavio svom ocu. Tako je vaspitan. Međutim, on definitivno nije odobravao ono što se dešavalo u Beogradu tokom „ludih dana“ u Melburnu – kazao je Danijel Mikš.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike