Novaka bi posle ovoga mnogi trebalo da razumeju! Aguero priznao: Ne znam da li sam zbog vakcine morao da prekinem karijeru!

15.02.2022

18:42

0

Autor: 24sedam

Legendarni Argentinac se suočio sa agresivnim anti-vakserom

Novaka bi posle ovoga mnogi trebalo da razumeju! Aguero priznao: Ne znam da li sam zbog vakcine morao da prekinem karijeru!
profimedia-0648130632 - Copyright Profimedia

Dok planeta čeka svojevrsnu ispovest Novaka Đokovića u ekskluzivnom intervjuu za „BBC“ o svemu kroz šta je prošao tokom dvonedeljnog „pakla“ u Australiji, iz fudbalskog sveta stiže priča koja će verovatno mnoge Noletove kritičare naterati da se barem na trenutak zamisle i još jednom preispitaju svoj stav.

Legendarni argentinski napadač Serhio Aguero pre nekoliko meseci je bio primoran da pre vremena okonča karijeru zbog srčanih problema koji su mu se, barem tako na prvi pogled izgleda, iznenada pojavili.

Iako niko sa sigurnošću ne može da tvrdi zbog čega se, u tom trenutku, fudbaler Barselone našao u bezizlaznoj situaciji, pojedini „navijači“ dali su sebi za pravo da ga napadnu, pošto je Aguero prethodno pristao da odgovori na nekoliko pitanja fudbalskih fanova putem „Tvitera“.

Ti si glupa kukavica kome je šala to što ti je eksperimentalnom vakcinaciom ubačen čip u telo i zvršrena ti je karijera... Da li si rekao svojim fanovima da nećeš više uzimati vakcine ili više voliš to da preskočiš? - pitao je Aguera jedan njegov pratilac, očigledno protivnik imunizacije protiv virusa korona.

Argentinac je u odgovoru uspeo da ostane hladnokrvan, ali ono što je napisao svakako će mnogima razjasniti zbog čega najbolji teniser sveta želi da ima pravo na sopstveni izbor što se tiče vakcinacije.

Ups, zašto tako agresivno. Ne znam šta je prouzrokovalo ovo zbog čega sam napustio fudbal. I dalje niko ne zna šta se dogodilo. Moglo je biti od kovida ili od doze vakcine. Realnost je da ne znam. Desilo mi se i sad moram da se brinem o sebi. Ali, već sam imao nešto ranije i možda se aktiviralo, ne znam – istakao je Serhio Aguero.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike