Novakova ispovest: Leteli su mi helikopteri iznad glave, nisu mi dali telefon, bio sam izgubljen, a pogledi kolega su me boleli!

15.02.2022

17:30

0

Autor: 24sedam

Još detalja iz intervjua Đokovića za BBC

Novakova ispovest: Leteli su mi helikopteri iznad glave, nisu mi dali telefon, bio sam izgubljen, a pogledi kolega su me boleli!
profimedia-0631576600 - Copyright Profimedia

Kako koji sat prolazi, pojavljuju se novi detalji iz intervjua Novaka Đokovića za britanski BBC.

Sada je došao red na Australiju. Đokovićeve izjave oko toga zbog čega je deportovan su već objavljene, a govorio je i o detaljima koji se odnose na njegovo preživljavanje i kroz šta je sve prolazio dok je bio u Australiji.

- Bilo je jako, jako teško! Dok sam bio na aerodromu, nisam mogao da koristim telefon tri, četiri sata. Bio sam izgubljen, stvarno, nisam znao šta se događa - rekao je Đoković.

Kasnije je dobio telefon, ali i šansu da trenira. Uslovi nikako nisu bili zadovoljavajući pre prvog saslušanja na sudu.

- Nisu to bili normalni uslovi za trening kakve inače imam pred grend slem. Helikopteri su mi leteli iznad glave i to tokom svakog treninga. Kamere su bile svuda oko mene na Rod Lejver Areni. Kolege su me gledale, osetio sam te poglede. To me je zaista povredilo - rekao je Đoković.

Pa dodao:

- Jasno, razumem da su to radili zbog svega što su videli u medijima. Ja nisam izlazio u javnost jer sam prethodno rekao da ću ćutati zbog sudskog procesa. Ali sam u tom momentu imao jaku želju da progovorim i pružim objašnjenje - rekao je Đoković

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike