Nadal ima velikog navijača u kući Đokovića! Novaka su Jelena i Stefan „naterali“ da gleda finale AO, sin je imao specijalnu želju!

15.02.2022

22:44

0

Autor: 24sedam

Zanimljiv detalj iz porodice najboljeg tenisera sveta

Nadal ima velikog navijača u kući Đokovića! Novaka su Jelena i Stefan „naterali“ da gleda finale AO, sin je imao specijalnu želju!
Novak Djoković i Jelena Djoković sa decom - Copyright Instagram printscreen/djokernole

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prekinuo je jednomesečno ćutanje o paklu kroz koji je prošao u Australiji početkom godine.

U ekskluzivnom intervjuu za „BBC“, Nole je otkrio brojne detalje dvonedeljne sage koja je završena deportacijom iz Melburna.

Tokom izuzetno zanimljivog razgovora, prvi reket sveta je naglasio da je spreman da prihvati žrtvu zbog odluke da se ne vakciniše i ne učestvuje da predstojećeg Rolan Garosu i/ili Vimbldonu, ali i da ima „otvoren um prema imunizaciji od virusa korona u budućnosti“.

Takođe, Nole je sa navijačima širom sveta podelio šta ga je to najviše zabolelo tokom australijske sage, otkrivši detalj koji jasno pokazuje da mu je presuda bila napisana i pre nego što je počelo odlučujuće suđenje.

U moru teških tema, ipak, našlo se mesta i za malo osmeha. Tako je Novak otkrio da je bio „primoran“ da gleda finale Australijan opena između Danila Medvedeva i Rafaela Nadala, iako nije želeo pošto je imao ogromnu želju da u njemu učestvuje.

- Zabavljalo me je jer je moja žena navijala za Medvedeva, a sin za Nadala. Stefan je svaki Rafin poen proslavljao skačući okolo po sobi – rekao je Novak i otkrio da u njegovoj kući ima jedan veliki Nadalov navijač.

- Stefan me je pitao pre nekoliko dana kada je sledeći turnir na kojem ćemo Rafa i ja igrati. Rekao sam mu da nisam siguran i da se nadam da će biti uskoro, ali sam ga pitao zašto. Odgovorio da bi zaista voleo da se slika sa Nadalom. Sredićemo to, siguran sam – rekao je uz osmeh Novak Đoković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike