Savo Milošević ima novi klub!

15.06.2021

14:44 >> 14:57

0

Autor: Adam Štulić

Slovenački mediji pišu da je dogovor dve strane postignut

Savo Milošević ima novi klub!
Copyright MN Press

Posle nekoliko meseci pauze, Savo Milošević se vraća trenerskom poslu.

Kako piše slovenački portal „24ur.com“, mladi srpski strateg od naredne sezone sedeće na klupi Olimpije. Iz izvora bliskih klubu, Slovenci saznaju da je Milošević postigao dogovor sa gazdom kluba Milanom Mandarićem i da je preostalo samo da se saradnja ozvaniči.

Uzeo je srpski strateg nekoliko meseci pauze da napuni baterije posle, bez sumnje, stresnih godinu dana na Topčiderskom brdu. U međuvremenu se pominjao kao naslednik Ljubiše Tumbakovića na klupi Srbije, bilo je priča i o odlasku na Bliski istok, ali će nekadašnji reprezentativac, ipak, put Ljubljane gde će imati zadatak da Olimpiju vrati u vrh slovenačkog fudbala.

Podsetimo, Milošević je tokom mandata u Partizanu ostavio odličan utisak. Opšta je ocena da su crno-beli pod njegovom komandnom palicom igrali, po mišljenju mnogih, najatraktivniji fudbal u poslednjih nekoliko godina, ali je do prekida saradnje došlo usled gubitka velikog broja bodova na startu nedavno završene sezone.

„Zmajčeki“ su već odradili prve treninge u pripremama za novu sezonu pod vođstvom trenera omladinske selekcije Milana Anđelkovića, ali bi u najskorijem roku rukovodeću ulogu u ekipi trebalo da preuzme Milošević, čija se promocija, prema saznanjima slovenačkih medija očekuje uskoro.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike