Saznajemo: Kandidat za selektora Srbije ide u Emirate!

17.01.2021

15:18 >> 19:06

0

Prema informacijama 24sedam bivši trener Partizana ima ponudu sa Bliskog istoka

Saznajemo: Kandidat za selektora Srbije ide u Emirate!
Copyright MN Press

Savo Milošević ide u Emirate!

Dok se čeka ishod potrage čelnika Fudbalskog saveza Srbije za selektorom, izgleda da jedan po jedan kandidat otpadaju iz konkurencije iz čisto profesionalnih razloga. Bivši trener Partizana bio je do pre nekoliko dana viđen za ulogu glavnog stratega “orlova”, ali se posle nezvaničnog sporazuma dogodio iznenadni preokret potvrđen u intervjuu Marka Pantelića Tanjugu.

Tom prilikom potpredsednik FSS je demantovao vest o pregovorima sa Miloševićem, naglasivši da “i sever i jug Srbije, svi drže podignute ruke uvis za Piksija” uz napomenu da legendarni igrač još nije rešio svoj status u kineskom klubu Gvangdžou R&F. Istina je da Piksi i danas u Parizu rešava ovo pitanje sa svojim kineskim poslodavcima i da bi uskoro mogla da se sazna cena raskida ugovora, koju će svakako on najviše platiti.

Uprkos Piksijevim problemima, pa i izričitom stavu Vladana Milojevića da ne namerava da ode iz Al Ahlija, Milošević je opet ostao tek treća opcija u planovima FSS. Ispred njega je i Milojević, jer je na Terazijama 35 takvo raspoloženje da će pre ući u pregovore sa Arapima i platiti im obeštećenje u zamenu za njegovu slobodu nego krenuti u kvalifikacije sa Miloševićem.

Očigledno da se i doskorašnjem treneru Partizana iskristalisala ova slika u glavi, ali je i jasno da zbog toga neće žaliti. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima su zainteresovani da ga vide na delu, a jedan od izvora 24sedam tvrdi da mu je ugovor od juna već u rukama i da do realizacije ostaje samo potpis dve strane.

Pročitajte još

U najboljoj ligi UAE već rade dva bivša partizanovca Vuk Rašović u Al Vahdi i Vladimir Vermezović u Hati, koja će po svemu sudeći ispasti iz ovog takmičenja kao poslednjeplasirana ekipa. Zajedno sa ovom dvojicom naših stručnjaka radio je i Aleksandar Veselinović u Al Dafri, ali se on nedavno razišao sa klubom i sada je slobodan agent.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike