Zna šta hoće i šta neće: Savo Milošević doneo važnu odluku za nastavak karijere

23.10.2020

12:35 >> 13:54

0

Doskorašnji trener Partizana mogao bi uskoro da sedne na klupu novog tima

Zna šta hoće i šta neće: Savo Milošević doneo važnu odluku za nastavak karijere
Copyright MN Press

U čast jednog veka postojanja Osasune, lokalni list “Diario de Navara” uradio je intervju sa doskorašnjim trenerom Partizana Savom Miloševićem, za koga kažu da trenutno na jednoj planini u blizini Beograda razmišlja o sledećem potezu u trenerskoj karijeri. Sasvim sigurno taj potez ga neće vratiti na klupu nekog srpskog tima ili reprezentacije i ne zbog toga što mu se posle Partizana novi poslovi u Srbiji čine manje atraktivnim, već zato što planira da se kao trener oproba preko granice!

-U Osasuni su bile najbolje godine mog života i fudbala. Imao sam uspeh sa reprezentacijom, bio sam najbolji strelac svoje zemlje, ali to su rezultati. Važan je i način života, okruženje, navijači, a u Osasuni su nas podržavali 24 sata dnevno. To je bila posebna veza. Oni koji su igrali u moje vreme imali su sreće da osete to tokom stvaranja istorijskih rezultata, koje je Osasuna zaslužila posle mnogo godina. Taj klub je poseban i veoma sam srećan što sam bio u prilici da igram tamo – rekao je Milošević za dnevnik iz Navare.

Prisećajući se svojih trenutaka iz Osasune, Milošević povlači paralelu sa Srbijom:

Profimedia

-Španci su generalno poput Srba, vole vas dok ne izgubite, a onda požele i da vas ubiju. Šalim se. Ali u Osasuni je bilo drugačije i to je ono što kažem svojim prijateljima. Gledali su mnoge mečeve u Pamploni i već su u to mogli da se uvere.

O sadašnjosti Milošević kaže da planira odlazak iz Beograda.

-Odmaram se. Pre mesec dana sam napustio Partizan i sada bih da se vratim treniranju, ali želim da odem iz Srbije. U Pamplonu ću doći, ali to će biti kada ovo sr… od koronavirusa konačno prođe. Trenutno je jadno da se ne može proslaviti kako bismo želeli, ali to ne može izbirisati ono što je Osasuna. Biće vremena za spektakularna slavlja. Jako volim sve “osasuniste” i Osasunu, u mom srcu će ostati dok ne umrem i sigurno posle toga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike