Pantelić demantovao priču o Miloševiću: Srbija i FSS žele Piksija, čekamo odgovor

05.01.2021

19:24 >> 19:27

0

Autor: M. R.

Sve bi trebalo da bude poznato u narednih nekoliko dana

Pantelić demantovao priču o Miloševiću: Srbija i FSS žele Piksija, čekamo odgovor
Copyright MN Press

Kao neko ko je dobio mandat od Izvršnog odbora FSS da predloži selektora, a iza svega stojim svojim imenom i prezimenom, želim da istaknem da fudbalska Srbija, od severa do juga želi Dragana Stojkovića za selektora.

Ovo je današnja izjava zamenika predsednika FSS Marko Pantelić, koja je stigla kao odgovor na vest da će A reprezentaciju preuzeti Savo Milošević.

Pročitajte još

Sa Piksijem su obavljeni razgovori i nije sporna njegova želja, ali mora o svemu da razmisli jer poznato je da ima obaveze u Kini. I to je jedina istina kada se radi o izboru selektora nacionalnog tima. Dragan Stojković je bio i ostao naš prvi izbor, razgovarali smo otvoreno i svi bismo bili srećni kada bi se prihvatio selektorskog posla – rekao je Pantelić za Tanjug.  – Ne želim ni gram sumnje u našu iskrenu želju da poverimo ovu odgovornu funkciju legendi srpskog i jugoslovenskog fudbala.

Nekadašnji fudbaler je istakao da se bliži trenutak kada će se znati ko je naslednik Ljubiše Tumbakovića na klupi Srbije.

Očekujemo narednih dana Stojkovićev odgovor, nadamo se pozitivan, i to je jedini razlog zašto još nismo izabrali novog selektora. Savez, znači, nije sporan, Srbija hoće Piksija, odluka je samo na Piksiju. Sve bi, dakle, trebalo da bude poznato u narednih nekoliko dana, jer iskreno više nemamo vremena da čekamo i mora uskoro da se izađe sa definitivnim predlogom pred IO FSS – podvukao je Pantelić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike