Savo Milošević i Slaviša Kokeza "oči u oči": Srbija sve bliža novom selektoru

29.12.2020

11:17 >> 11:22

0

Orlovi posle Nove godine dobijaju stratega za naredni kvalifikacioni ciklus

Savo Milošević i Slaviša Kokeza "oči u oči": Srbija sve bliža novom selektoru
Copyright MN Press

Savo Milošević sve bliži promociji. Bivši trener Partizana mogao bi narednih dana da bude postavljen na mesto selektora reprezentacije, kako saznaje 24sedam.

Pročitajte još

On je tokom ponedeljka imao nekoliko važnih sastanaka sa čelnicima FSS, koji su morali da se okrenu drugom rešenju nakon što je postalo jasno da od dolaska Dragana Stojkovića Piksija neće biti ništa.

Pravi pregovori počeće odmah posle 1. januara i očekuje se da će obe strane brzo doći do sporazuma. Ako sve protekne po planu Milošević će prvu akciju sa selekcijom imati 25. januara na prijateljskoj utakmici sa nacionalnim timom Dominikanske Republike. Meč se igra na stadionu “Feliks Sančez” u Santo Domingu, a šest dana kasnije igraće se utakmica sa reprezentacijom SAD.

Srbiju će na ove dve utakmice predstavljati fudbaleri iz klubova Superlige i to po sistemu koji je već primenjen kada je svojevremeno Slavoljub Muslin vodio “orlove” u SAD. Klubovi će, naime, dati po dvojicu igrača, a kako će sastavljanje tima na takav način izgledati, ostaje da se vidi.

U januaru 2017. godine naša reprezentacija je tada odigrala 0:0 protiv SAD na stadionu “Kvalkom arena” u San Dijegu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike