Bobane nema već četiri godine! Nema ni njenih medalja i osmeha, a nema ni istine o njenoj smrti!

22.06.2024

12:32

0

Suđenje je počelo, proces je u toku, sinčić raste bez majke

Bobane nema već četiri godine! Nema ni njenih medalja i osmeha, a nema ni istine o njenoj smrti!
Bobanina večna kuća - Copyright 24sedam/Gojko Filipović

Vreli petak kakav je bio juče mnogi su iskoristili da se osveže kraj neke vode, mnogi su imali svoje poslovne obaveze, mnogi su se zavukli u svoje domove i pokušali da se tako sakriju od "pakla" kakav je vladao napolju.

A neko je juče otišao i na groblje. Da obeleže godišnjicu smrti velike srpske šampionke Bobane Momčilović Veličković.

Prošle su četiri godine otkako se ugasio život mlade žene, koja je tek postala majka i čiji sinčić odrasta bez nje. Nema Bobane četiri godine, nema njenih medalja, nema onog njenog osmeha, a nema ni istine o njenoj preranoj smrti.

Suđenje je počelo krajem prošle godine, proces je u toku i na pravnim institucijama je da presude da li je doktor odgovoran za odlazak Coke, kako su je najbliži zvali.

Mali Vukašin raste uz tatu Mišu, bez majke je ostao 20 dana nakon dolaska na svet, mali je i ne zna... ali će brzo proći još neka godina, pa će se i on zapitati ko je kriv za smrt njegove majke. Nadamo se da će do tada svi saznati istinu i da će odgovorni, ako ih ima, snositi posledice.

 

Neće to Bobanu vratiti, ali će bar doneti kakav-takav mir njenim najbližima. Oni i dalje traže samo istinu i ništa više ni manje od toga.

Podsetićemo, Bobanin odlazak je imao veoma čudnu uvertiru, imali smo uvid u njenu prepisku sa doktorom u poslednjim danima života, istinu su tražile i Bobanine kolege...

Sve je veoma jednostavno - da nam se više nikada ne bi desila neka nova smrt mlade žene nakon porođaja, a da je mogla da bude izbegnuta, potrebno je da javnost sazna da li je bilo propusta u lečenju naše velike šampionke.

Suđenje je počelo 25. oktobra, proces će btii dug, a cela Srbija čeka da čuje istinu i sazna zbog čega je Bobana Momčilović Veličković otišla sa ovog sveta. Mnogo pre vremena...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike