Sebićeva bronza je rasplakala Srbiju! Bili smo srećni, a suze nije bilo lako zaustaviti!

02.08.2023

08:03

0

Autor: G. F.

Naš strelac osvojio odličje na Olimpijskim igrama i posvetio je preminuloj koleginici iz reprezentacije

Sebićeva bronza je rasplakala Srbiju! Bili smo srećni, a suze nije bilo lako zaustaviti!
Milenko Sebić na postolju u Tokiju - Copyright oks.org.rs

Pre samo dve godine, iako ponekad izgleda da je prošlo mnogo, mnogo više, drugo avgustovsko jutro počelo je sjajnim vestima iz Tokija.

Srpski strelac Milenko Sebić osvojio je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, u tom trenutku petu za Srbiju. Obradovao je Sebić celu naciju, a onda nešto kasnije uspeo i da je rasplače.

Na dodeli medalja pojavio se sa fotografijom Bobane Momčilović Veličković, naše čuvene strelkinje koja je izgubila život 21. juna 2020. godine.

Iako je i pre toga osvajao medalje i medalje, Milenku je verovatno jedna od najznačajnijih upravo ta iz Tokija. Pa i pored toga nije zaboravio kome treba da je posveti i na koga treba da podseti sve.

Bila je to svakako jedna od najemotivnijih scena sa OI u Tokiju, a Sebić je i kasnije nastavio sa "borbom" za otkrivanje istine o smrti njegove mlade koleginice.

Možda je tog 2. avgusta 2021. godine Milenko Sebić osvojio bronzu na olimpijskim igrama, ali je daleko važnije što je osvojio srca svih ljudi u Srbiji. I najsjajnije odličje za ljudskost koju je pokazao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike