Jedna Savićeva rečenica donela nam je najuspešniji tim u istoriji srpskog sporta! O tom Dekijevom tajm-autu se i dalje priča (VIDEO)

01.10.2022

10:15

0

Stvorio je legendu o neponovljivima

Jedna Savićeva rečenica donela nam je najuspešniji tim u istoriji srpskog sporta! O tom Dekijevom tajm-autu se i dalje priča (VIDEO)
20210808ivVaterpolo72 - Copyright MN Press

Nakon deset godina na kormilu vaterpolo reprezentacije Srbije i istorijskog uspeha, Dejan Savić je podneo neopozivu ostavku. Legendarni vaterpolista, a potom i stručnjak, nakon što je sa nacionalnim timom osvojio sve što je bilo moguće osvojiti, rešio je da se povuče.

Iako je ova vest šokirala ljubitelje sporta, Savić je, kako Vaterpolo savez navodi, više puta razgovarao o povlačenju, pa su na kraju i usvojili njegovu odluku.

Ali, podsetimo se samo, kako je neverovatno vodio i motivisao svoje igrače do drugog uzastopnog zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju. U finalu sa Grcima, u kome su naši delfini slavili sa 13:10, u jednom trenutku je došlo do pada u igri, pa je Savić zatrašio tajm-aut.

Igračima je, tokom obraćanja i savetovanja, kratko rekao - Nemojte da me nervirate, a ta rečenica ubrzo je osvojila javnost i društvene mreže.

 

 

Da li je do nje ili jednostavno Savićeve magije i majstorstva u rukama srpskih delfina, ali, nakon 7:7, Srbija je napravila novu seriju i došla do zlata.

Tako su delfini postali najuspešniji tim u istoriji srpskog sporta!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike