Savić se okrenuo Mađarima: Delfini odlično startovali, ali poznat najopasniji rival

29.08.2022

12:49

0

Debitant Branković uzbuđen, Radulović već poput iskusnih saigrača

Savić se okrenuo Mađarima: Delfini odlično startovali, ali poznat najopasniji rival
Dejan Savić - Copyright MN Press

Vaterpolo reprezentacija Srbije upisala je pobedu na startu Evropskog prvenstva u Splitu. U prvom kolu, sa 18:3 bili su bolji od debitanta Izraela, pa je selektor Dejan Savić imao dosta razloga za zadovoljstvo.

Nakon utakmice, Savić je medijima govorio odmah o narednom rivalu, selekciji Mašarske, a taj meč igraće se u sredu od 19 sati.

- Ostvarili smo cilj i sada smo se okrenuli Mađarskoj koja će dati direktnog četvrtfinalistu. Nema prognoze, biće neizvesno do poslednjeg minuta. Ipak bez obzira na rezultat taj susret nije biti ili ne biti - kazao je Savić.

 

 

Debitant Stefan Branković, nije krio da je ostvario svoj san.

- Prvi put na velikom takmičenju. Ne krijem bio sam strahovito uzbuđen kada sam izašao na predstavljanje. Čitav život sam ovo sanjao. U utakmici sam dao sve od sebe. Kod prilikom izvođenja peterca nisam osetio pritisak. Golman je bio bolji. Idemo dalje - kazao je Branković, dok je njegov saigrač iz kragujevačkog Radničkog, Marko Radulović dodao:

- Za početak dobro. Bacili smo se na odbranu i samo tri gola je dobar učinak. Takođe i napad sa 18 pogodaka je pokazatelj da je bilo kako treba. Na redu dolaze Mađari, nema kalkulacija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike