Tražio masaže od svojih žrtava! NFL zvezda dobila kaznu za sek*ualno uznemiravanje 66 žena!

18.08.2022

16:35

0

Autor: 24sedam

Dešon Votson dobio blagu kaznu

Tražio masaže od svojih žrtava! NFL zvezda dobila kaznu za sek*ualno uznemiravanje 66 žena!
votson - Copyright Profimedia

Kvoterbek Klivlend Braunsa Dešon Votson dobio je 11 utakmica suspenzije kao i obavezu da uplati 5.000.000 dolara u dobrotvorne svrhe zbog optužbe da je učestvovao u seksualnom uznemiravanju čak 66 žena.

Novčani iznos sankcije je određen kao polovina Votsonove zarade za 2021. godinu, ali sportska javnost u SAD smatra da kazna ne odgovara težini njegovog dela i da je dobro prošao.

Ova kazna je postignuta u pregovorima igrača, vođstva lige (NFL) i sindikata igrača (NFLPA), ali ostaje nejasno šta će biti sa procesom koji je protiv Votsona pokrenut pred građanskim sudom.

Votson je optužen da je u periodu od 2019. do 2021. godine zakazivao masaže, pri čemu je posle seansi maserkama nudio seks. Od 66 slučajeva u čak 24 slučajeva je bio prijavljen od maserki za seksualno uznemiravanje.

On se nije tako često oglašavao po ovom pitanju, ali je jednom prilikom negirao sve ono što je možda današnjom nagodbom priznao:

- Ono što mogu da radim je da nastavim da govorim istinu. A to znači da nikada u životu nisam napao, nepoštovao ili maltretirao nijednu ženu - izjavio je Votson još 25. marta na početku ove afere.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike