Tragedija u Americi! Poginuo mladi sportista (25), tek što je oslobođen lažnih optužbi, spremao se za novi početak

31.05.2022

08:31

0

U aprilu je na sudu proglašen nevinim, odmah potpisao ugovor, ali nesreća je bila brža

Tragedija u Americi! Poginuo mladi sportista (25), tek što je oslobođen lažnih optužbi, spremao se za novi početak
crno bela - Copyright Tanjug/AP Photo/Duane Burleson, File

Poznati američki sportista Džef Gladni poginuo je u saobraćajnoj nesreći, preneli su američki mediji. Imao je samo 25 godina.

NFL je najpopularnija liga u SAD, a Gladni je bio član Arizona Kardinalsa, tima iz "gornjeg doma" takmičenja. Igrao je na poziciji kornerbeka. Saobraćajna nesreća se desila rano u ponedeljak ujutru po tamošnjem vremenu.

- Razorila nas je vest o odlasku Džefa Gladnija. Naša srca su uz njegovu porodicu, prijatelje i sve koji žale ovaj ogroman gubitak – saopštio je klub.

Nesreća se desila u Dalasu u noći između nedelje i ponedeljka. Kada je policija stigla na lice mesta, zatekla je prevrnuto belo vozilo, a u njemu su pronađena dva beživotna tela, muško i žensko.

Prema ranim nalazima istrage, belo vozilo je išlo preko dozvoljene brzine, da bi u jednom trenutku zakačilo vozilo ispred njega, zbog čega je vozač izgubio kontrolu, a njegov auto udario u potporni stub mosta na autoputu. Dvoje ljudi u udarenom vozilu su nepovređeni.

Gladnija je na draftu izabrala Minesota sa 31. mesta 2020. godine, ali tamo je dobio otkaz posle optužbi za nasilje u porodici u aprilu 2021. Nepunih godinu dana posle toga je na sudu proglašen nevinim, tako da je odmah potpisao dvogodišnji ugovor sa Arizonom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike